A siker szilárd alapja

Az ACN-t 1993-ban alapította négy vállalkozó: Greg Provenzano, Robert Stevanovski, Tony Cupisz és Mike Cupisz. A Társalapítók már több éves közvetlen értékesítési tapasztalattal rendelkeztek, de nem voltak elégedettek a megismert vállalatokkal és a munkalehetőségekkel. Felismerték, hogy ha olyan céget keresnek, amelynek részévé szeretnének válni, akkor nekik kell létrehozni ezt a céget.

Ezért jegyzettömböt ragadtak, és megalkották üzleti tervüket. A lap egyik felére felírták azt, amiről tudták, hogy jól működik, a másik felére pedig mindazt, ami nem. A lapot kettétépték, és csak azt a felét tartották meg, amely tartalmazta azt, ami később az ACN alapelveivé vált – tisztesség, szilárd üzleti gyakorlat, valamint az elkötelezettség aziránt, hogy a tömegek igényét mindig saját igényeik fölé helyezzék.

A papírra vetett első listán olyan üzleti ötlet született, amely az emberek által naponta igénybe vett szolgáltatások ajánlására helyezte a hangsúlyt … olyan szolgáltatásokra, amelyek nem igénylik, hogy bárki is megváltoztassa a vásárlási szokásait, vagy olyan terméket vásároljon, amelyre nincs pénze vagy szüksége.

Az ACN az USA-ban kezdte tevékenységét távolsági szolgáltatások viszonteladójaként, és ma már több mint 24 országban, nyújt alapvető, naponta igénybe vett szolgáltatásokat ügyfeleinek. Az ACN a telekommunikáció, energia, valamint alapvető otthoni és üzleti szolgáltatások legnagyobb nemzetközi direkt értékesítője, és sok-sok embernek biztosított már lehetőséget élete megváltoztatására.

A jegyzetfüzet lapjára írt listával az ACN Társalapítói meghatározták azt az irányvonalat, amely megalapozta és hosszú távon biztosította az ACN jövőjét. Ma, két évtizeddel később, szintén ezek az irányelvek vezérlik a vállalatot.

Ismerje meg a Társalapítókat

Greg ProvenzanoAz ACN Elnöke és Társalapítója

Greg Provenzano mélyen elkötelezett a személyes fejlődés iránt, és másokat is arra ösztönöz, hogy saját életüknek ugyanolyan figyelmet szenteljenek, mint üzletük építésének. Greg az ACN Képviselők vezére és motivátora. Megosztja velük a vállalat jövőképét és mindazokat a módszereket, amelyekkel fejleszthető az üzletük és saját életük. Greg napi szinten tart fenn kapcsolatot az ACN Független Képviselőivel, továbbá bátorítja és segíti őket abban, hogy figyelmüket céljaikra összpontosítsák. Olvassa Greg blogját (csak angolul érhető el).

Robert StevanovskiAz ACN Elnöke és Társalapítója

Robert Stevanovski az ACN termékportfóliójára helyezi a hangsúlyt. Ügyel arra, hogy a társaság mindig a lehető legjobb termékeket és szolgáltatásokat nyújtsa ügyfeleinek, továbbá, hogy az ACN megőrizze vezető szerepét az alapvető otthoni és kisvállalati szolgáltatások közvetlen értékesítési piacán. Robert folyamatosan nyomon követi az ACN portfólióját, biztosítja, hogy a vállalat a technológia legújabb vívmányait alkalmazza és minden ügyfél életstílusával összhangban álló lehetőségeket ajánljon.

Tony CupiszAz ACN Alelnöke és Társalapítója

Tony Cupisz biztosítja, hogy az üzlethez csatlakozó összes Független Képviselő rendelkezésére álljanak a kiváló munkához szükséges eszközök, és a bevált üzleti modellt kövessék. Tony a közvetlen értékesítés természetes és lelkes oktatója, aki a világ bármely táján tevékenykedő vezetőkkel megosztja az ACN jövőképét.

Mike CupiszAz ACN Alelnöke és Társalapítója

Mike Cupisznak és rendíthetetlen elszántságának köszönhetően az ACN immáron négy kontinensen fejtheti ki tevékenységét, lehetővé téve, hogy az ACN-hez csatlakozó Képviselők azonnal globális üzletet alakítsanak ki. Mike feladata annak vizsgálata, hogy mely új országok vonhatók az ACN folyamatos és globális fejlesztési koncepciójába, emellett az ACN nemzetközi vezetőinek nyújt támogatást napi munkájuk során.

Az ACN-nél Ön önállóan irányítja üzletét, de soha nem egyedül!

Még ma kezdje el