Alapvető szolgáltatások széles skálája

Az ACN üzleti modell nagy előnye az egyszerűség – és a potenciál! A Független ACN Vállalkozók (FV) olyan szolgáltatásokat ajánlanak ügyfeleiknek, amelyeket az emberek naponta igénybe vesznek és megvásárolnak, pl.: Mobiltelefon, Energia, Szélessáv, TV és Vagyonvédelem.

Nem változnak a vásárlási szokások, és a Független Vállalkozóknak nem kell meggyőzni ügyfeleiket arról, hogy olyan szolgáltatásokat vásároljanak, amelyre nincs pénzük vagy szükségük. Ezek olyan szolgáltatások, amelyek nélkül az emberek egyszerűen nem tudnának létezni.

Független Vállalkozóként Ön az ACN teljes támogatását élvezi az üzlet minden szakaszában, és ide tartozik a személyre szabott ACN Online Shop, amelyet az ACN naponta frissít és karbantart, így Önnek csak annyi a dolga, hogy a potenciális ügyfeleket a boltjába irányítsa – a többit bízza az ACN-re.

Megjegyzés: A szolgáltatások skálája országonként változó.

Szolgáltatások

A lakossági ügyfelek és a kisvállalkozások naponta igénybe veszik az ACN által ajánlott szolgáltatásokat, ezért nem kell meggyőzni őket a vásárlásról. A Független Vállalkozóknak (FV) mindössze az Online ACN Shopba kell irányítani az ügyfeleket, akik így eldönthetik, hogy a szolgáltatásokat kedvezőbb formában szeretnék-e igénybe venni.

A lakossági ügyfeleknek és kisvállalkozásoknak ajánlott szolgáltatások országonként változnak. Az Ön országában ajánlott szolgáltatásokról a Független Vállalkozói Online ACN Shopban vagy a www.myacn.eu címen találhatók információk.

Szolgáltatások

Az ACN-nél Ön önállóan irányítja üzletét, de soha nem egyedül!

Még ma kezdje el