Nemzetközi kapcsolat a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvánnyal

A Ronald McDonald House gyermekkórházak a lakhelyhez minél közelebbi, átmeneti elhelyezést biztosítanak ingyen vagy alacsony áron olyan családok számára, akiknek a súlyosan beteg vagy sérült gyermekeit kórházban kell ápolni. A kórházak azon egyszerű koncepció alapján épülnek, hogy semmi sem fontosabb, mint a család jelenlétének biztosítása, amikor egy gyermek beteg. A kórházak többek között kényelmes szállást, meleg ételt és mosodai szolgáltatást nyújtanak.

Az ACN 2008-ban kezdte az együttműködést a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvánnyal, és minden nemzetközi ACN rendezvényen pénzt gyűjt a szervezet részére. "Úgy gondoltuk, az a legjobb, ha olyan jótékonysági formát választunk, amely a gyermekes családok megsegítésének alapértékét képviseli. Ez vezetett minket a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítványhoz,” így jellemezte Robert Stevanovski, az ACN Elnöke és Társalapítója a társaság globális jótékonysági programját. Az ACN megduplázza a munkavállalók és a Független Képviselők által összegyűjtött adományok összegét, és így már nemzetközi szinten több millió eurós támogatás gyűlt össze a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány részére.
Az ACN, a munkavállalók és a Független Képviselők eddig több mint 2,5 millió dollárt adományoztak a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítványnak.

További információk: www.rmhc.org


Watch ACN Charity Video

Az ACN-nél Ön önállóan irányítja üzletét, de soha nem egyedül!

Még ma kezdje el