Több ezer Képviselő vesz részt az ACN Rotterdami Konferenciáján

Az ACN társaság, amely a telekommunikáció, energia, valamint egyéb alapvető szolgáltatások legnagyobb nemzetközi, közvetlen értékesítője, a rotterdami Ahoy arénában tartja a következő Nemzetközi Konferenciát 2014. február 28. és március 2. között. A háromnapos rendezvény során több ezer Képviselő kap szakmai tréninget, továbbá megismerheti a személyes fejlődés módszereit.  Az ilyen jellegű és léptékű rendezvények – amelyeket minden évben más-más európai városban rendezünk – az ACN támogatási és tréningrendszerének részét képezik. Rotterdam utoljára 2008 tavaszán adott otthont Nemzetközi ACN Rendezvénynek.

“Az ACN jövőképe élesebb, mint valaha; elkötelezettségünk erősebb, mint korábban bármikor, és rendkívüli sikereket értünk el,” mondta Greg Provenzano, az ACN Elnöke és Társalapítója. „Messze túl fogjuk szárnyalni a 2013-ban elért eredményeket, ezért az idei mottónk: Mindig magasabbra, mivel ez hűen tükrözi, hogy mire kell hangsúlyt fektetni. Akkor történnek nagy dolgok, ha mindig magasabbra törünk, és így válik Ön átlagosból rendkívülivé.”

A rotterdami ACN rendezvény különleges vendégelőadója Larry Raskin. A mentorok mentoraként ismert Larry Raskin, aki az ACN Vezetőképzésének Alelnöke, már világszerte több száz vezetőt képezett, oktatott és tanított. A 25 éves iparági tapasztalattal rendelkező Raskin urat a hálózati marketing egyik legnevesebb nagyköveteként tartják számon. Raskin úr szavaival élve: „Ön az ACN-nél jobb kezekbe nem is helyezhetné saját jövőjét és családja jövőjét.”

A résztvevők elsőrangú üzleti tréninget és támogatást kapnak, és az ACN rendezvényei azért különlegesek, mert a vállalat elkötelezett aziránt, hogy mindenki jobb hangulatban hagyja el a várost, mint ahogyan érkezett. Az ACN Nemzetközi Konferenciáin a résztvevők adományokat gyűjtenek a Ronald McDonald House Gyermeksegély Alapítvány helyi szervezetének. Az ACN az adomány összegét megduplázza, és a rendezvény végén, a színpadon átadja a csekket a segélyszervezetnek. Robert Stevanovski, az ACN Alelnöke és Társalapítója így vélekedik: “Mi ezzel a gesztussal szeretnénk támogatni azt a várost, amely tárt karokkal várt és befogadott bennünket. Ha csak egy családot is meleg ételhez és ágyhoz segítünk akkor, amikor a legnagyobb szüksége van rá, akkor mi is nyugodtan aludhatunk éjszaka.” Az ACN már több mint 2,4 millió dollárt adományozott a Ronald McDonald House Gyermeksegély Alapítványnak a világ minden táján.

A hamarosan sorra kerülő Konferenciáról a www.acnevents.eu találhatók további információk.

Az ACN-nél Ön önállóan irányítja üzletét, de soha nem egyedül!

Még ma kezdje el