Nemzetközi ACN Tréning Spanyolországban

AMSZTERDAM, 2013. július 15. – Az ACN Inc., a telekommunikációs szolgáltatások, energia, valamint egyéb alapvető szolgáltatások legnagyobb nemzetközi, közvetlen értékesítője Barcelonában, a Palau Sant Jordi-ban tart Nemzetközi Tréninget október 4. és 6. között. A rendezvény szakmai jellegű, azonban túllép a jellegzetes vállalati esemény szintjén, és várhatóan több mint 10 ezer Képviselőnek nyújt felsőfokú tréninget és a személyes fejlődés lehetőségét ajánlja nem vállalati környezetben.  Az ilyen jellegű és léptékű rendezvények – amelyeket minden évben más-más európai városban rendezünk – az ACN támogatási és tréningrendszerének részét képezik.

“A Nemzetközi Tréning üzletünk szerves része,” mondta Greg Provenzano, az ACN Elnöke és Társalapítója. „Lehetőséget kínál arra, hogy mindent átadjunk Képviselőinknek, mert az ACN-nél az ő sikerük a mi sikerünk is. Tréning, elismerés, támogatás, személyes fejlődés, értékes hálózatépítési lehetőségek – mindez egy helyen, az igen hatékony, három napos rendezvényen.”

Barcelonában az ACN különleges vendégelőadója Chris Widener, aki a személyes fejlődés és a vezetés szakembere, motivációs előadó és besztszeller könyvek szerzője. A Nemzetközi ACN Tréningen Widener a transzformációs vezetésről fog beszélni – hogyan alakíthatjuk át magunkat olyan személlyé, aki elnyeri mások bizalmát, tiszteletét, csodálatát és lojalitását. Widener úr már nagyon várja első szereplését az ACN európai rendezvényén.

A résztvevők elsőrangú üzleti tréninget és támogatást kapnak, és az ACN rendezvényei azért különlegesek, mert a vállalat elkötelezett aziránt, hogy mindenki jobb hangulatban hagyja el a várost, mint ahogyan érkezett. Az ACN Nemzetközi Rendezvényein a résztvevők adományokat gyűjtenek a Ronald McDonald House Gyermeksegély Alapítvány helyi szervezetének. Az ACN az adomány összegét megduplázza, és a rendezvény végén, a színpadon átadja a csekket a segélyszervezetnek. Robert Stevanovski, az ACN Alelnöke és Társalapítója így vélekedik: “Mi ezzel a gesztussal szeretnénk támogatni azt a várost, amely tárt karokkal várt és befogadott bennünket. Ha csak egy családot is meleg ételhez és ágyhoz segítünk akkor, amikor a legnagyobb szüksége van rá, akkor mi is nyugodtan aludhatunk éjszaka.”  Az ACN már több mint 2,3 millió dollárt adományozott a Ronald McDonald House Gyermeksegély Alapítványnak a világ minden táján.

A Barcelonai Nemzetközi Rendezvény tréninget és támogatást nyújt a Képviselőknek ahhoz, hogy saját maguk építsék és fejlesszék üzletüket, ezenkívül jelentős összeggel támogatja a helyi Ronald McDonald House gyermekkórházat. Provenzano úr szavaival élve: “itt mindenki nyertes”!

AZ ACN-RŐL
Az 1993-ban alakult ACN a lakossági és vállalati ügyfelek részére nyújtott telekommunikációs szolgáltatások, energia, valamint egyéb alapvető szolgáltatások legnagyobb nemzetközi, közvetlen értékesítője. A társaság 23 országban fejti ki tevékenységét, és Észak-Amerikában, Európában, Ázsiában és a Csendes-óceáni térségben is rendelkezik irodákkal. Az ACN otthonról irányítható üzleti lehetőségéről a www.acneuro.com címen találhatók további információk.

Az ACN-nél Ön önállóan irányítja üzletét, de soha nem egyedül!

Még ma kezdje el