Megjelent a Benevita, az ACN új wellness termékcsaládja

AMSZTERDAM, 2013. szeptember 10. – Az ACN társaság, amely háztartási szolgáltatások (pl. telekommunikáció és energia) legnagyobb, nemzetközi közvetlen értékesítője, kiterjesztette termékportfólióját a Benevita márkanévvel ellátott wellness termékcsaládja.

Az ACN Wellness leányvállalat három, csúcsminőségű súlykontroll terméket vezetett be Benevita néven, amelyet táplálkozás szakértők fejlesztettek ki a Swissmedic akkreditált laboratóriumában. A három termék – a Shake-It!, a Go! és a Recover! – segít az ideális testsúly elérésében és megtartásában. Az ACN Wellness termékeinek fő összetevője a glükomannán, amely a Japánban honos amorphophallus konjac gyökér kivonata, és aktívan hozzájárul a természetes és progresszív testsúlycsökkentéshez.

Az egészség és a wellness virágzó, több milliárd dolláros nemzetközi üzlet, szerte a világon emberek százmilliói döntöttek úgy, hogy saját egészségükbe fektetnek. Az OECD (Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet) legfrissebb statisztikája szerint számos fejlett országban a népesség több mint fele túlsúlyos. Ez a trend nem valószínű, hogy csökkenni fog a közeljövőben, és az elkövetkezendő években a wellness várhatóan billiós nagyságrendű iparággá fejlődik.

A Benevita termékekkel kibővített portfólió még több lehetőséget biztosít az ACN Független Képviselőinek a sikeres üzlet kialakítására, és passzív jövedelem szerzésére az ügyfélkörükből. A Független Képviselők 23 olyan országban szerezhetnek ügyfeleket, ahol az ACN kifejti tevékenységét. A Benevita jelenleg az alábbi európai országokban érhető el: Ausztria, Belgium, Cseh Köztársaság, Dánia, Egyesült Királyság, Finnország, Franciaország, Hollandia, Írország, Lengyelország, Magyarország, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Spanyolország, Svájc és Svédország.

AZ ACN-RŐL

Az 1993-ban alakult ACN a lakossági és vállalati ügyfelek részére nyújtott telekommunikációs szolgáltatások, energia, valamint egyéb alapvető szolgáltatások legnagyobb nemzetközi, közvetlen értékesítője. Az új ACN Wellness BV termékei mellett az ACN továbbra is olyan szolgáltatásokat ajánl, amelyeket az emberek naponta igényelnek és használnak, pl.: Digitális Telefonszolgáltatás, vezetékes telefon, mobilszolgáltatások, energia, televízió, vagyonvédelem és szélessávú internet. A társaság 23 országban fejti ki tevékenységét, és Észak-Amerikában, Európában, Ázsiában és a Csendes-óceáni térségben is rendelkezik irodákkal. Az ACN otthonról irányítható üzleti lehetőségéről a www.acneuro.com címen találhatók további információk.

Az ACN Wellness

Az ACN Wellness B.V. az ACN társaság leányvállalataként alakult 2013-ban, és a portfóliója három terméket foglal magában Benevita márkanév alatt. Az ACN Wellness társaság csúcsminőségű súlykontroll termékek gyártására és értékesítésére helyezi majd a hangsúlyt 18 európai országban.

 

Az ACN-nél Ön önállóan irányítja üzletét, de soha nem egyedül!

Még ma kezdje el