Több ezer Képviselő vesz részt az ACN Rotterdami Konferenciáján

Az ACN társaság, amely a telekommunikáció, energia, valamint egyéb alapvető szolgáltatások legnagyobb nemzetközi, közvetlen értékesítője, a rotterdami Ahoy arénában tartja a következő Nemzetközi Konferenciát 2014. február 28. és március 2. között. A háromnapos rendezvény során több ezer Képviselő kap szakmai tréninget, továbbá megismerheti a személyes fejlődés módszereit.  Az ilyen jellegű és léptékű rendezvények – amelyeket minden évben más-más európai városban rendezünk – az ACN támogatási és tréningrendszerének részét képezik. Rotterdam utoljára 2008 tavaszán adott otthont Nemzetközi ACN Rendezvénynek.

“Az ACN jövőképe élesebb, mint valaha; elkötelezettségünk erősebb, mint korábban bármikor, és rendkívüli sikereket értünk el,” mondta Greg Provenzano, az ACN Elnöke és Társalapítója. „Messze túl fogjuk szárnyalni a 2013-ban elért eredményeket, ezért az idei mottónk: Mindig magasabbra, mivel ez hűen tükrözi, hogy mire kell hangsúlyt fektetni. Akkor történnek nagy dolgok, ha mindig magasabbra törünk, és így válik Ön átlagosból rendkívülivé.”

A rotterdami ACN rendezvény különleges vendégelőadója Larry Raskin. A mentorok mentoraként ismert Larry Raskin, aki az ACN Vezetőképzésének Alelnöke, már világszerte több száz vezetőt képezett, oktatott és tanított. A 25 éves iparági tapasztalattal rendelkező Raskin urat a hálózati marketing egyik legnevesebb nagyköveteként tartják számon. Raskin úr szavaival élve: „Ön az ACN-nél jobb kezekbe nem is helyezhetné saját jövőjét és családja jövőjét.”

A résztvevők elsőrangú üzleti tréninget és támogatást kapnak, és az ACN rendezvényei azért különlegesek, mert a vállalat elkötelezett aziránt, hogy mindenki jobb hangulatban hagyja el a várost, mint ahogyan érkezett. Az ACN Nemzetközi Konferenciáin a résztvevők adományokat gyűjtenek a Ronald McDonald House Gyermeksegély Alapítvány helyi szervezetének. Az ACN az adomány összegét megduplázza, és a rendezvény végén, a színpadon átadja a csekket a segélyszervezetnek. Robert Stevanovski, az ACN Alelnöke és Társalapítója így vélekedik: “Mi ezzel a gesztussal szeretnénk támogatni azt a várost, amely tárt karokkal várt és befogadott bennünket. Ha csak egy családot is meleg ételhez és ágyhoz segítünk akkor, amikor a legnagyobb szüksége van rá, akkor mi is nyugodtan aludhatunk éjszaka.” Az ACN már több mint 2,4 millió dollárt adományozott a Ronald McDonald House Gyermeksegély Alapítványnak a világ minden táján.

A hamarosan sorra kerülő Konferenciáról a www.acnevents.eu találhatók további információk.

Nemzetközi ACN Tréning Spanyolországban

AMSZTERDAM, 2013. július 15. – Az ACN Inc., a telekommunikációs szolgáltatások, energia, valamint egyéb alapvető szolgáltatások legnagyobb nemzetközi, közvetlen értékesítője Barcelonában, a Palau Sant Jordi-ban tart Nemzetközi Tréninget október 4. és 6. között. A rendezvény szakmai jellegű, azonban túllép a jellegzetes vállalati esemény szintjén, és várhatóan több mint 10 ezer Képviselőnek nyújt felsőfokú tréninget és a személyes fejlődés lehetőségét ajánlja nem vállalati környezetben.  Az ilyen jellegű és léptékű rendezvények – amelyeket minden évben más-más európai városban rendezünk – az ACN támogatási és tréningrendszerének részét képezik.

“A Nemzetközi Tréning üzletünk szerves része,” mondta Greg Provenzano, az ACN Elnöke és Társalapítója. „Lehetőséget kínál arra, hogy mindent átadjunk Képviselőinknek, mert az ACN-nél az ő sikerük a mi sikerünk is. Tréning, elismerés, támogatás, személyes fejlődés, értékes hálózatépítési lehetőségek – mindez egy helyen, az igen hatékony, három napos rendezvényen.”

Barcelonában az ACN különleges vendégelőadója Chris Widener, aki a személyes fejlődés és a vezetés szakembere, motivációs előadó és besztszeller könyvek szerzője. A Nemzetközi ACN Tréningen Widener a transzformációs vezetésről fog beszélni – hogyan alakíthatjuk át magunkat olyan személlyé, aki elnyeri mások bizalmát, tiszteletét, csodálatát és lojalitását. Widener úr már nagyon várja első szereplését az ACN európai rendezvényén.

A résztvevők elsőrangú üzleti tréninget és támogatást kapnak, és az ACN rendezvényei azért különlegesek, mert a vállalat elkötelezett aziránt, hogy mindenki jobb hangulatban hagyja el a várost, mint ahogyan érkezett. Az ACN Nemzetközi Rendezvényein a résztvevők adományokat gyűjtenek a Ronald McDonald House Gyermeksegély Alapítvány helyi szervezetének. Az ACN az adomány összegét megduplázza, és a rendezvény végén, a színpadon átadja a csekket a segélyszervezetnek. Robert Stevanovski, az ACN Alelnöke és Társalapítója így vélekedik: “Mi ezzel a gesztussal szeretnénk támogatni azt a várost, amely tárt karokkal várt és befogadott bennünket. Ha csak egy családot is meleg ételhez és ágyhoz segítünk akkor, amikor a legnagyobb szüksége van rá, akkor mi is nyugodtan aludhatunk éjszaka.”  Az ACN már több mint 2,3 millió dollárt adományozott a Ronald McDonald House Gyermeksegély Alapítványnak a világ minden táján.

A Barcelonai Nemzetközi Rendezvény tréninget és támogatást nyújt a Képviselőknek ahhoz, hogy saját maguk építsék és fejlesszék üzletüket, ezenkívül jelentős összeggel támogatja a helyi Ronald McDonald House gyermekkórházat. Provenzano úr szavaival élve: “itt mindenki nyertes”!

AZ ACN-RŐL
Az 1993-ban alakult ACN a lakossági és vállalati ügyfelek részére nyújtott telekommunikációs szolgáltatások, energia, valamint egyéb alapvető szolgáltatások legnagyobb nemzetközi, közvetlen értékesítője. A társaság 23 országban fejti ki tevékenységét, és Észak-Amerikában, Európában, Ázsiában és a Csendes-óceáni térségben is rendelkezik irodákkal. Az ACN otthonról irányítható üzleti lehetőségéről a www.acneuro.com címen találhatók további információk.

Megjelent a Benevita, az ACN új wellness termékcsaládja

AMSZTERDAM, 2013. szeptember 10. – Az ACN társaság, amely háztartási szolgáltatások (pl. telekommunikáció és energia) legnagyobb, nemzetközi közvetlen értékesítője, kiterjesztette termékportfólióját a Benevita márkanévvel ellátott wellness termékcsaládja.

Az ACN Wellness leányvállalat három, csúcsminőségű súlykontroll terméket vezetett be Benevita néven, amelyet táplálkozás szakértők fejlesztettek ki a Swissmedic akkreditált laboratóriumában. A három termék – a Shake-It!, a Go! és a Recover! – segít az ideális testsúly elérésében és megtartásában. Az ACN Wellness termékeinek fő összetevője a glükomannán, amely a Japánban honos amorphophallus konjac gyökér kivonata, és aktívan hozzájárul a természetes és progresszív testsúlycsökkentéshez.

Az egészség és a wellness virágzó, több milliárd dolláros nemzetközi üzlet, szerte a világon emberek százmilliói döntöttek úgy, hogy saját egészségükbe fektetnek. Az OECD (Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet) legfrissebb statisztikája szerint számos fejlett országban a népesség több mint fele túlsúlyos. Ez a trend nem valószínű, hogy csökkenni fog a közeljövőben, és az elkövetkezendő években a wellness várhatóan billiós nagyságrendű iparággá fejlődik.

A Benevita termékekkel kibővített portfólió még több lehetőséget biztosít az ACN Független Képviselőinek a sikeres üzlet kialakítására, és passzív jövedelem szerzésére az ügyfélkörükből. A Független Képviselők 23 olyan országban szerezhetnek ügyfeleket, ahol az ACN kifejti tevékenységét. A Benevita jelenleg az alábbi európai országokban érhető el: Ausztria, Belgium, Cseh Köztársaság, Dánia, Egyesült Királyság, Finnország, Franciaország, Hollandia, Írország, Lengyelország, Magyarország, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Spanyolország, Svájc és Svédország.

AZ ACN-RŐL

Az 1993-ban alakult ACN a lakossági és vállalati ügyfelek részére nyújtott telekommunikációs szolgáltatások, energia, valamint egyéb alapvető szolgáltatások legnagyobb nemzetközi, közvetlen értékesítője. Az új ACN Wellness BV termékei mellett az ACN továbbra is olyan szolgáltatásokat ajánl, amelyeket az emberek naponta igényelnek és használnak, pl.: Digitális Telefonszolgáltatás, vezetékes telefon, mobilszolgáltatások, energia, televízió, vagyonvédelem és szélessávú internet. A társaság 23 országban fejti ki tevékenységét, és Észak-Amerikában, Európában, Ázsiában és a Csendes-óceáni térségben is rendelkezik irodákkal. Az ACN otthonról irányítható üzleti lehetőségéről a www.acneuro.com címen találhatók további információk.

Az ACN Wellness

Az ACN Wellness B.V. az ACN társaság leányvállalataként alakult 2013-ban, és a portfóliója három terméket foglal magában Benevita márkanév alatt. Az ACN Wellness társaság csúcsminőségű súlykontroll termékek gyártására és értékesítésére helyezi majd a hangsúlyt 18 európai országban.

 

Az ACN-nél Ön önállóan irányítja üzletét, de soha nem egyedül!

Még ma kezdje el