Fedezze fel az ACN-ben rejlő korlátlan potenciált

Egyszerűen fogalmazva: az ACN lehetőséget kínál Önnek. Lehetőséget nyújt arra, hogy Ön felépítse otthon-alapú üzletét a legtöbb vállalkozáshoz szükséges jelentős befektetés vagy kockázat nélkül, és az ACN minden lépésnél teljes mértékben támogatja Önt.

Az ACN Független Vállalkozói egyszerűen olyan szolgáltatásokat ajánlanak, amelyeket az emberek naponta igénybe vesznek és megvásárolnak, pl.: Mobiltelefon, Energia, Szélessáv, TV és Vagyonvédelem.

Tehát nem változnak a vásárlási szokások, és nem kell senkit meggyőzni arról, hogy olyan szolgáltatás vásároljon, amelyre nincs pénze vagy szüksége.

Önnek mindössze az a dolga, hogy az ACN által biztosított és fenntartott, személyes ACN Online Shopjába irányítsa ügyfeleit – és a többit bízza az ACN-re.

Sikertörténetek

A passzív jövedelem ereje

Mi a legjobb az egészben? Ön jutalékot kap ügyfelei számlájából hónapról hónapra és évről évre, mindaddig, amíg az ügyfelei ACN ügyfelek maradnak, vagy szerződésük lejártáig. Sőt, Ön megemelheti saját fizetését minden alkalommal, amikor új ügyfelet szerez, vagy egy meglévő ügyfele új szolgáltatást rendel meg. Ezt hívjuk passzív jövedelemnek!

És ez még csak a kezdet. Amikor Ön bemutatja az ACN-t másoknak és megtanítja nekik az ügyfélszerzés módját, Ön ezeknek az embereknek a számláiból is passzív jövedelmet szerez. Ez azt jelenti, hogy az ACN Online Shopon keresztül szerzett ügyfeleik után nemcsak a saját, havi passzív jövedelmük növekszik, hanem az Öné is.

A passzív jövedelem javíthatja, és javítani is fogja az Ön életét, akár úgy, hogy eleinte csak néhány havi számlát fedez, vagy akár olyan pénzügyi biztonságot nyújt, amiről a legtöbb ember csak álmodik.

Elkötelezettség a tisztesség iránt

Az ACN-nél Ön önállóan irányítja üzletét, de soha nem egyedül!

Még ma kezdje el