ACN Tréningek:
Miért érdemes ott lenni?

Miben különbözik egy ACN tréning mindattól, amit Ön eddig már kipróbált? Jöjjön, győződjön meg róla személyesen!

Több tízezer ember látogat el a tréningekre, majd nagy izgalommal és inspirációkkal térnek haza, hogy ezt az üzleti lehetőséget a következő szintre emeljék. A rendszeres ACN tréningek szakmai és személyi fejlődést biztosítanak mind az újonnan kezdő, mind a tapasztalt Képviselőknek.

Az ACN tréninget helyi, regionális és nemzetközi szinten szervezzük, hogy információkkal szolgáljunk mindazok számára, akik többet szeretnének megtudni az ACN üzleti lehetőségéről. Ezenkívül ezek a rendkívül dinamikus rendezvények értékes támogatást és oktatást nyújtanak az ACN Független Képviselőinek.

Regisztráljon a következő tréningre
Rotterdam 2019. február 22. — 2019. február 24.
Image for event in Rotterdam

ROTTERDAM
VILÁGVÁROS

Fogalmazza újra motivációját 2019-ben. Ehhez nem is tudnánk jobb helyet ajánlani, mint Rotterdam „Világvárosát”. Ez a fiatal, dinamikus város ad otthont az ACN 2019-ös Nemzetközi Konferenciájának. Itt a Lehetőség, hogy Ön is ellátogasson ebbe az izgalmas városba, és csatlakozzon az üzletépítő tréninget, személyes fejlődést és hálózatépítő lehetőségeket ajánló, háromnapos rendezvényhez. Vegyen részt személyesen az ACN Társalapítók és az ACN vezető Képviselőinek előadásain, találkozzon régi ismerőseivel és kössön új barátságokat.

Rotterdam fiatal, dinamikus, szenvedélyesen lüktető világváros. Gyors ütemben újul, és Ön minden látogatás alkalmával megcsodálhatja a lenyűgöző és folyamatosan változó városképet! A...

Az ACN-nél Ön önállóan irányítja üzletét, de soha nem egyedül!

Még ma kezdje el