Alapvető Termékek és Szolgáltatások széles portfóliója

Az ACN üzleti modell nagy előnye az egyszerűség – és a potenciál! Az ACN Független Képviselői olyan termékeket és szolgáltatásokat ajánlanak ügyfeleiknek, amelyeket az emberek naponta igénybe vesznek, és amelyekért naponta fizetnek, pl.: ACN Digitális Telefonszolgáltatás, Mobil, Energia, Szélessáv, TV és Biztonság. Benevita márkanév alatt jelent meg az új, Wellness termékskálánk.

Nem változnak a vásárlási szokások, és a Képviselőknek nem kell meggyőzni az ügyfeleiket arról, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat vásároljanak, amelyre nincs pénzük vagy szükségük. Ezek olyan termékek és szolgáltatások, amelyek nélkül az emberek egyszerűen nem tudnának létezni.

Független Képviselőként Ön az ACN teljes támogatását élvezi az üzlet minden szakaszában, és ide tartozik a személyre szabott ACN Online Shop. Ezt az ACN naponta frissíti és karbantartja, így Önnek csak az a dolga, hogy a potenciális ügyfeleket a boltjába irányítsa – a többit bízza az ACN-re.

Megjegyzés: A termékskála országonként változó.

Termékek és Szolgáltatások

A lakossági ügyfelek és kisvállalkozások naponta igénybe veszik az ACN által ajánlott termékeket és szolgáltatásokat, ezért nem kell meggyőzni őket a vásárlásról. A Független Képviselőknek mindössze saját Online Shop-jukba kell irányítani az ügyfeleket, hogy a termékeket és szolgáltatásokat kedvezőbb formában vegyék igénybe.

A lakossági ügyfeleknek és kisvállalkozásoknak ajánlott termékek és szolgáltatások országonként változnak. Az Ön országában ajánlott termékekről és szolgáltatásokról a Független ACN Képviselője Online Shop-jában vagy a www.myacn.eu címen találhatók információk.

Termékek és Szolgáltatások

Az ACN-nél Ön önállóan irányítja üzletét, de soha nem egyedül!

Még ma kezdje el