Alapvető szolgáltatások széles skálája

Az ACN üzleti modell nagy előnye az egyszerűség – és a potenciál! A Független ACN Vállalkozók (FV) olyan szolgáltatásokat ajánlanak ügyfeleiknek, amelyeket az emberek naponta igénybe vesznek és megvásárolnak, pl.: Mobiltelefon, Energia, Szélessáv, TV és Vagyonvédelem.

Nem változnak a vásárlási szokások, és a Független Vállalkozóknak nem kell meggyőzni ügyfeleiket arról, hogy olyan szolgáltatásokat vásároljanak, amelyre nincs pénzük vagy szükségük. Ezek olyan szolgáltatások, amelyek nélkül az emberek egyszerűen nem tudnának létezni.

Független Vállalkozóként Ön az ACN teljes támogatását élvezi az üzlet minden szakaszában, és ide tartozik a személyre szabott ACN Online Shop, amelyet az ACN naponta frissít és karbantart, így Önnek csak annyi a dolga, hogy a potenciális ügyfeleket a boltjába irányítsa – a többit bízza az ACN-re.

Megjegyzés: A szolgáltatások skálája országonként változó.

Termékek és Szolgáltatások

A lakossági ügyfelek és kisvállalkozások naponta igénybe veszik az ACN által ajánlott termékeket és szolgáltatásokat, ezért nem kell meggyőzni őket a vásárlásról. A Független Képviselőknek mindössze saját Online Shop-jukba kell irányítani az ügyfeleket, hogy a termékeket és szolgáltatásokat kedvezőbb formában vegyék igénybe.

A lakossági ügyfeleknek és kisvállalkozásoknak ajánlott termékek és szolgáltatások országonként változnak. Az Ön országában ajánlott termékekről és szolgáltatásokról a Független ACN Képviselője Online Shop-jában vagy a www.myacn.eu címen találhatók információk.

Termékek és Szolgáltatások

Az ACN-nél Ön önállóan irányítja üzletét, de soha nem egyedül!

Még ma kezdje el